3d-tuotekuvat

Korkealuokkaiset
3d-tuotekuvat

Laadukas 3d-tuotekuva antaa paljon lisäarvoa myytävälle tuotteelle. Panostamme laatuun ja ennen kaikkea siihen että kuva on viimeistelty ja edustaa parhaalla mahdollisella tavalla myytävää tuotetta.

3d-tuotekuvien etu on kiistattomasti niiden monipuolinen käyttö. Tuotteita on helppo käyttää esim. yksinkertaisilla tuotesivuilla, tyylitellyissä mainoksissa tai vaikkapa korkealuokkaisissa mainosvideoissa, joissa tuote ja pakkaus voidaan animoida näyttävästi.

3d-tuotekuva mahdollistaa myös täysin uusien tuotteiden kokonaisvaltaisen konseptoinnin ja nykyisten pakkausten visuaalisen uudistamisen. Tuotetta on yleisesti helpompi tarkastella kun uudistettu etiketti tai painatus asetetaan tuotteeseen ja siitä tehdään oma 3d-tuotekuva.

Meiltä saat tilattua myös kokonaisvaltaiset graafiset suunnittelut pakkauksien osalta. Täältä voit kurkata minkälaista grafiikkaa tuotamme päivittäisten 3d-tuotekuvien lisäksi.

Asiakkaitamme 3d-tuotekuvien osalta ovat pääosin kotimaiset mainostoimistot, tuotevalmistajat, jälleenmyyjät sekä muut yksityiset yrittäjät.

Laadukas ja viimeistelty 3d-visualisointi antaa lisäpotkua markkinointiin. 3D-visualisoinnit, havainnekuvat ja markkinointikuvat toteutetaan ammattimaisella ja pitkän linjan kokemuksella. Toteutamme niin pienet kuin laajemmatkin toimeksiannot kustannustehokkaasti. Pyydä tarjous ja keskustellaan lisää!

Suklaapakkauksen tyylikäs 3d-tuotekuva
Suklaapakkauksen tyylikäs 3d-tuotekuva
Karkkipussin korkeatasoinen 3d-tuotekuva
Karkkipussin korkeatasoinen 3d-tuotekuva
3d-tuotekuva hunajapurkista osana mainoskuvaa
3d-tuotekuva hunajapurkista osana mainoskuvaa
3d-tuotekuva MAX energiajuoma tölkistä
3d-tuotekuva MAX energiajuoma tölkistä
3d-tuotekuva ruokapakkauksesta
3d-tuotekuva ruokapakkauksesta

Elintarvikealan tyylikkäät 3d-tuotekuvat

Tuotamme mm. elintarviketeollisuudelle sekä hyvinvointi- ja terveysaloille 3d-tuotekuvia vauhdittamaan tuotteiden myyntiä. Perinteisen syvätyn 3d-tuotekuvan avulla voidaan kokonaan korvata perinteiset valokuvatut tuotekuvat. Syvättyjä tuotekuvia käytetään paljon mm. verkkokaupoissa ja laajasti osana markkinointia. Nykyisen tekniikan avulla kuvien resoluutiosta saadaan paljon korkeampia mitä esim. normaaleilla järjestelmäkameroilla voidaan ottaa. Tuotteita voidaan myös helposti asetella käytännössä mahdottomiin asetelmiin, joiden asettelu fyysisesti olisi todella vaikeaa tai mahdotonta. Tämän lisäksi mainoskuvasta voidaan tehdä helposti myyntivideo vaikkapa somen eri kanavia varten.

3d-tuotekuvien avulla yrityksen mainoksista voidaan rakentaa täysin uudenlaisia ja todella näyttäviä kokonaisuuksia. Tuotteiden ympärille voidaan helposti rakentaa valittuun teemaan, vuodenaikaan tai suoraan tiettyä loppukäyttäjäryhmää kuvaavia somisteita. Kaikki tuotteen ympärille toteutetut elementit eli somisteet ovat usein mallinnettuja ja teksturoituja. Lisäksi näitä elementtejä voidaan lennosta varioida ja muokata mm. värien, heijastuvuuksien ja läpinäkyvyyksien osalta. Lopputuloksena on aina näyttävä hyvin persoonallinen kokonaisuus.

Näyttävät 3d-tuotekuvat erottuvat kilpailijoista ammattimaisen ja tyylikkään ulkoasun ansiosta helposti. Voimme tarvittaessa suunnitella myös tuotteeseen uudet painatukset mikäli nykyisiä pakkauksia halutaan uusia tai mikäli tuotesarjaan on suunniteltu kokonaan uusia tuotteita.

3d-tuotekuvissa voidaan monipuolisesti ja myös erittäin tarkasti hienosäätää pieniäkin yksityiskohtia aina tarpeen vaatiessa. Pintamateriaaleissa eli tekstuureissa voidaan esimerkiksi käyttää halutuissa kohdissa kohokuviota, erilaisia heijastuksia, pintojen kulumaa tai kaikkien näiden yhdistelmää. Tekstuureista pyritään aina luomaan mahdollisimman tyylikkäät, jotka edustavat tuotetta ja mainosta parhaalla mahdollisella tavalla. Noyalen tuottamat 3d-tuotekuvat on aina kotimaisesti ja ammattitasoisesti tuotettuja.

3d-tuotekuvien ympäristöissä käytämme yleisesti oikean maailman valaistusta, mutta varioimme myös näitä aina tapauskohtaisesti, jolla saadaan toteutettua myös todella persoonallisia ja säväyttäviä valaistuksia. Valaistuksella voidaan helposti valaista esimerkiksi pieniä kohtia, laajoja alueita tai vaikkapa laittaa energiajuoman krokotiilin silmät hehkumaan. Valaistus mahdollistaa loputtomasti erilaisia toteutuksia mainoskuviin. Käytämme aina tapauskohtaisesti kuvaan sopivaa tekniikkaa, jolla varmistamme että valaistus on toteutettu mahdollisimman tyylikkäästi.

3d-mallinnamme lähtökohtaisesti kaikki tuotekuvat itse, ellei tuotteesta ole teetetty 3d-mallia aiemmin, jolloin tuotekuvan toteuttaminen on vieläkin nopeampaa. Voimme myös vaihtoehtoisesti tehdä pelkän 3d-mallin tuotteesta.

Noyale tuottaa myös korkeatasoista graafista suunnittelua. Saat meiltä mainokset ja pakkaukset helposti vaikka samalla tilauksella.

3d-tuotekuva pihavarastosta
Tyylikkään pihavaraston 3d-tuotekuva

3d-tuotekuvat nykyaikaisessa käytössä

Nykyajan 3d-tuotekuva voi edustaa sarjassaan lähes mitä tahansa. Tuoteryhmiä löytyy laidasta laitaan ja kuvien hyötymahdollisuudet ovat rajattomat. 3d-tuotekuva mahdollistaa tuotteen helpon esittelyn kaikille loppukäyttäjille kuvina ja mainosvideoina. Lisäksi tuote on helppo asemoida eri taustoja ja ympäristöjä varten aina käyttötarpeen mukaisesti. Tämän kaiken lisäksi tuotekuvan avulla voidaan tehdä myös näyttäviä rakennekuvia, jolloin rakenteita ja ideaa voidaan havainnollistaa entistä paremmin vaikkapa ohje- tai oppikirjoissa. Ota yhteyttä kun haluat uudistaa ja viedä tuotekuvien laadun todella näyttävälle tasolle.

Onko sinulla yksittäinen tuote tai tuotesarja, joka kaipaa asennusohjeet? Me voimme helposti 3d-kuvien ansiosta rakentaa värilliset ja todella tyylikkäät kuvaohjeet tai hyvin yksilölliset brändin värimaailman mukaiset viivapohjaiset ohjeet.

3D-tuotekuvat osana markkinointia.

Valokuvan tarkat 3d-tuotekuvat nopealla toimitusajalla. Visualisoinnit, animaatiot sekä kaikki myyntiaineistot nyt yhdestä paikasta! Ammattitason laatu takaa onnistuneet projektit ja hankkeet.

Rakennusteollisuuden näyttävät 3d-tuotekuvat.

Tuotamme viikoittain rakennusteollisuudelle monipuolisesti erilaisia 3d-tuotekuvia. Tuotteiden pintamateriaaleissa käytetään aina aitoja tekstuureja, jolla mahdollistetaan valokuvantarkka lopputulos. Tämän lisäksi tuotteet 3d-mallinnetaan aina 1:1 suhteessa eli täysin oikeiden mittojen mukaisesti. 3d-tuotekuvia voidaan käyttää myös korjausrakentamisessa kun suunnitellaan esim. taloyhtiölle tai tontille uudet piha-aidat, katokset, pihavarastot tai vaikkapa jätekatokset. 3d-kuvat mahdollistavat kokonaisuuksien hahmottamisen helposti ja niiden käyttäminen osana tuotekehitystä on varsin helppoa ja nykyaikaista. Tuotekuvista on todella helppoa ja nopeaa tehdä erilaisia väriversioita, jonka avulla loppukäyttäjälle on helppo esitellä kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.

Aiemmat referenssit.

Laadukas 3d-tuotekuva antaa paljon lisäarvoa tuotteelle. Panostamme laatuun ja ennenkaikkea siihen, että kuva on viimeistelty ja edustaa parhaalla mahdollisella tavalla tuotettasi. Tuotekuvien ympärille voidaan toteuttaa käytännössä ihan mitä tahansa – vain mielikuvitus on rajana! Olemme keränneet tähän osan tyylitellyistä mainoskuvista. Ota yhteyttä ja tehdään myös sinun tuotteestasi näyttävä mainoskuva!

Uusi hanke alkamassa?
Me autamme. Ota yhteyttä.

Noyale on tukenasi kun tarvitset alan korkeatasoisimpia 3d-tuotekuvia vauhdittamaan tuotteiden myyntiä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millä tavalla ja minkälaisella kokonaisuudella juuri sinun tuotteesi tulee esitellä potentiaalisille ostajaehdokkaille.

Sähköposti

antti.rantanen@noyale.fi

Puhelin

050-5520311

Toimisto

Hitsaajankatu 6, Helsinki