3d-visualisointi

3d-visualisointi ja havainnekuvat uudiskohteista.

Korkealuokkaiset visualisoinnit ja havainnekuvat uudiskohteista nopealla toimitusajalla. 3d-visualisoinnit, mallinnukset, animaatiot sekä kaikki myyntiaineistot nyt yhdestä paikasta! Ammattitason laatu takaa onnistuneet projektit ja hankkeet.

3d-visualisointi näkymät toteutetaan ammattimaisella ja pitkän linjan kokemuksella osaksi kiinteistöjen, uudiskohteiden ja julkisen sektorin hankkeita. Toteutamme niin pienet kuin laajemmatkin toimeksiannot kustannustehokkaasti. 3d-visualisoinnin avulla uudiskohteen kaikki tilat saadaan esiteltyä näyttävästi ja tehokkaasti.

Saat tilattua meiltä myös tarvittaessa korkeatasoisen 3d-animaation osana uudiskohteen esittelyä. Lue lisää 3d-animaatioista täältä.

3d-visualisointi Lohjan uudiskohteesta
3d-visualisointi Lohjan uudiskohteesta
3d-visualisointi tyylikkäästä omakotitalosta
3d-visualisointi tyylikkäästä omakotitalosta

3d-visualisointi sisätilasta

Skandinaaviset ja tyylikkäät visualisointikuvat sisätiloista.

Noyale tuottaa nykyaikaisia ja erittäin tyylikkäitä 3d-visualisointeja myös asuntojen sisätiloista. Skandinaavista tyyliä mukailevissa sisäkuvissa pohjalla käytetään aina rakennustapaselosteen mukaisia pintamateriaaleja. Useiden eri lattioiden, keittiöiden tai kylpyhuoneen laattojen värimaailman salliessa voidaan myös tehdä useita sisäkuvia samoista näkymistä, mutta vaihdellen valittavissa olevia materiaaleja, jolloin asiakkaiden on helppo valita sopivat materiaalit uuteen kotiin. Tämä helpottaa myös paljon kohteen markkinointia kun eri tyylilajeja voidaan esittää lennosta ja saumattomasti. Usein sisäkuvissa näytetään suosituin yhdistelmä ja perushintaan kuuluva vaihtoehto.

Suosittuja 3d-visualisointi kuvia sisätiloista ovat keittiöiden ja olohuoneiden yhdistelmät, saunalliset kylpyhuoneet sekä makuuhuoneet. Uusina tulokkaina markkinoilla ovat myös parvekekuvat ja terassinäkymät. Tyylikäs visualisointi sisältä luo heti potentiaalisille asiakkaille kattavan näkemyksen tilojen käyttömahdollisuuksista. Kaikki sisäkuvat kalustetaan aina kohteelle sopivaksi.

Sisäkuvat antavat kattavan kuvan valituista sisämateriaaleista ja tilojen muodoista

Sisäkuvissa käytämme oikean maailman valaistustekniikkaa varioiden ja tehostaen eri tilojen näkyvyyttä. Oikein rakennettu valaistus sisäkuvissa, yhdessä aitojen materiaalien kanssa luo kuviin valokuvamaisen tarkkaa jälkeä. Meille on tärkeää että kaikki kuvat näyttävät mahdollisimman tyylikkäiltä ja tarkoilta valittujen pintamateriaalien kanssa.

Visualisoitujen kuvien tärkeässä osassa on myös sisustus. Käytämme kuvissa aina lähtökohtaisesti nykyaikaista ja skandinaavista sisustustyyliä. Korkean luokan uudiskohteissa voidaan myös helposti sisustaa kohteet näyttävillä ja ajattomilla kalusteilla. Sisustuksen tarkoituksena on luoda ostajalle mielikuvia tiloista ja käyttötavoista kohteen tiloja ja muotoja mukaillen. Värimaailma ja materiaalit irtokalusteiden osalta usein muokataan yhteensopivaksi uudiskohteessa käytettyjen materiaalien kanssa.

Sisäkuvissa keittiöiden mahdolliset lisämateriaali vaihtoehdot voidaan helposti ja näyttävästi esittää kuvina uudiskohteen ennakkomarkkinoinnissa. Asuntojen ostajien on tällöin helpompi valita mieleiset materiaalivaihtoehdot.

Lisää aiempia visualisointeja uudiskohteiden sisätiloista löytyy kuvagalleriastamme.

3d-visualisointi skandinaavisesta olohuoneesta
3d-visualisointi skandinaavisesta olohuoneesta
3d-visualisointi modernista saunallisesta kylpyhuoneesta
3d-visualisointi modernista saunallisesta kylpyhuoneesta
3d-visualisointi tyylikkäästä makuuhuoneesta
3d-visualisointi tyylikkäästä makuuhuoneesta

3d-visualisointi julkisivusta

Korkeatasoiset ja laadukkaat visualisoinnit julkisivuista.

Olipa kyseessä pienempi tai isompi kohde, niin ympäristön esittäminen mahdollisimman tarkasti on tärkeässä osassa kaikkia aluekuvia. Noyale rakentaa 3d-visualisointeja varten aina ympäristöt asemapiirustuksien mukaisesti, jotta kuvat vastaavat mahdollisimman lähelle toteutuvaa ratkaisua. Uudiskohteiden ostajat ovat tarkkoja ja uteliaita siitä mitä viereisillä tonteilla sijaitsee ja onko niillä isoa merkitystä esim. asumisviihtyvyyteen. Laadukas visualisointi ympäristöstä ja alueesta kertoo kaikki tärkeimmät elementit alueen sen hetkisestä tilanteesta. Tuotamme lähtökohtaisesti kaikki aluekuvat suoraan mallintamalla, mutta laajemmissa ympäristöissä käytetään myös toisinaan ilmakuvasovituksia, jolloin dronella otettuun kuvaan liitetään uusi kaavoitettu suunnitelma.

Aluekuvien käyttömahdollisuuksia ovat myös tonttikuvat, jolloin kuva otetaan kohtisuoraa ylhäältä alaspäin ja lisätään talonumerot. Tämä helpottaa myös kohteen eri asuntojen myyntiä kun käytössä on helppo kartta kaikista asunnoista.

3d-visualisointi aluekuvassa on helppo myös muuttaa vuodenaikaa markkinointiin sopivaksi. Vaihtoehtoina ovat kesän lisäksi syksy ja talvi. Kesä on kuitenkin aluekuvissa aina se kaikista suosituin.

Noyalen tuottamia visualisointeja näkeekin usein mm. Oikotiellä, Etuovessa sekä Keskon eri kanavilla.

Ulkokuvien avulla kokonaisuuksien hahmottaminen on helpompaa

Ulkokuvien visualisoiduissa näkymissä voidaan helposti tehdä kuva halutusta ilmansuunnasta ja korkeudesta, jonka avulla kuvista saadaan parhaiten tonttia ja uudisrakennuksia kuvaava kokonaisuus. Ulkokuvien visualisointi näkymät antavat yleisesti loistavan kuvan myös alueen muusta ympäristöstä. Rakennamme kuvia varten aina ympäristöä olemassa olevan kaavoituksen mukaisesti, jotta kuvat olisivat mahdollisimman lähelle toteutuvaa uudistuotannon ratkaisua.

Ulkokuvien 3d-visualisointi näkymiä voidaan käyttää moninaisesti myös muihin ratkaisuihin, joita ovat mm. tonttikyltit, työmaakyltit yms. Lisäksi ulkokuvista voidaan tarvittaessa luoda taloyhtiötä varten 3d-tonttikuvat, joihin lisätään talonumerot. 3d-tonttikuvia on hyvä hyödyntää myös osana uudiskohteen markkinointia kun halutaan erotella isoja kokonaisuuksia ja siten helpottaa alueen ja talojen erittelyä.

Kaikissa ulkokuvissa lisäksi huomioidaan aina pihasuunnitelma ja sen vaatimat määritelmät mm. pensaiden ja puiden sijoittelusta. Tämän lisäksi kuvissa pyritään näyttämään aina kohteeseen valitut luonnontuotteet oikeina lajikkeina ja kokoluokassa. Ympäristön viihtyvyys on tärkeässä osassa asumista ja tästä syystä panostamme myös pihojen mallintamiseen ja somistamiseen.

Ulkokuvia voidaan myös toteuttaa täysin konseptitason mukaisesti eli hyvin suuntaa antavasti kun haetaan esim. näkökulmia uudelle hankkeelle. Näin ollen kokonaisuus voidaan visualisoida täysin uutta ideaa mukaillen.

Lisää tyylikkäitä ja korkealuokkaisia visualisointeja ulkotiloista löytyy kuvagalleriastamme. Uusittu kuvagalleria löytyy täältä.

3d-visualisointi pientalojen alueesta
3d-visualisointi pientalojen alueesta
Lomakylän tyylikäs 3d-visualisointi
Lomakylän tyylikäs 3d-visualisointi
3d-visualisointi modernista merenrantahuvilasta
3d-visualisointi modernista merenrantahuvilasta

3d-visualisoinnit julkisista tiloista

Tarkasti mallinnetut tilat nostavat visualisointien laadun aivan uudelle tasolle.

Kaikki julkiset tilat mallinnetaan aina arkkitehtien suunnittelemien aineistojen mukaisesti. Julkisissa tiloissa kaikki liiketilat voidaan visualisoida suuntaa antavasti ja niiden avulla voidaan korostaa erilaisten liikeideoiden näyttäminen, kuten esim. ravintolat, kioskit, ruokakaupat, parturit jne. Liikkeiden visualisoinnit mahdollistavat ennakkomarkkinoinnin kohdentamisen kaikille tarvittaville kohderyhmille. Lisäksi mallinnettua tilaa voidaan myös aina jatkojalustaa jos asiakas haluaa oman suunnitelman pohjalta toteutetun 3d-kuvan omasta liiketilasta.

Julkisten tilojen 3d-malleja hyödyntämällä voidaan myös tehdä tyylikkäitä 3d-pohjakuvia ja esittelyvideoita. Malleja voidaan hyödyntää myös liiketilojen ja kerroksien pohjakarttojen laadintaan.

Mikäli haluat nähdä laajemmin mitä kaikkea olemme visualisoineet julkisten tilojen osalta, niin käy tutustumassa uusittuun kuvagalleriaan. Kuvagalleriaan pääset tästä suoraan.

3d-visualisointi Turun linja-autoaseman sisätilasta
3d-visualisointi Turun linja-autoaseman sisätilasta

Aiempia visualisointeja

Laadukas 3d-visualisointi antaa paljon lisäarvoa tuotteelle tai myytävälle uudiskohteelle. Panostamme laatuun ja ennenkaikkea siihen, että kuva on viimeistelty ja edustaa parhaalla mahdollisella tavalla tuotettasi tai myytävää kohdetta. Mikäli projekti koskee 3d-tuotekuvia niin saat lisätietoja näistä 3d-tuotekuvien kautta. Ota yhteyttä kun tarvitset laadukkaat kuvat hankkeellesi.

Asiakkaitamme

Uusi hanke alkamassa?
Me autamme. Ota yhteyttä.

Noyale on tukenasi koko kiinteistön elinkaaren ajan kun tarvitset alan korkeatasoisimpia 3d-visualisointi kuvia vauhdittamaan kohteen myyntiä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millä tavalla ja minkälaisella kokonaisuudella juuri sinun kohteesi tulee esitellä potentiaalisille ostajaehdokkaille parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kaikki asunnot on myyty – on helppoa siirtyä jo seuraavan kohteen suunnitteluun!

Sähköposti

antti.rantanen@noyale.fi

Puhelin

050-5520311

Toimisto

Hitsaajankatu 6, Helsinki