3D-visualisointi ja havainnekuvat uudiskohteista.

Korkealuokkaiset 3d-visualisoinnit ja havainnekuvat uudiskohteista nopealla toimitusajalla. Visualisoinnit, animaatiot sekä kaikki myyntiaineistot nyt yhdestä paikasta! Ammattitason laatu takaa onnistuneet projektit ja hankkeet.

3d-visualisointi näkymät toteutetaan ammattimaisella ja pitkän linjan kokemuksella osaksi kiinteistöjen, uudiskohteiden ja julkisen sektorin hankkeita. Toteutamme niin pienet kuin laajemmatkin toimeksiannot kustannustehokkaasti. 3d-visualisoinnin avulla uudiskohteen kaikki tilat saadaan esiteltyä näyttävästi ja tehokkaasti.

Skandinaaviset ja tyylikkäät 3d-visualisoinnit sisätiloista

Noyale tuottaa nykyaikaisia ja erittäin tyylikkäitä 3d-visualisointeja myös asuntojen sisätiloista. Skandinaavista tyyliä mukailevissa sisäkuvissa pohjalla käytetään aina rakennustapaselosteen mukaisia pintamateriaaleja. Useiden eri lattioiden, keittiöiden tai kylpyhuoneen laattojen värimaailman salliessa voidaan myös tehdä useita sisäkuvia samoista näkymistä, mutta vaihdellen valittavissa olevia materiaaleja, jolloin asiakkaiden on helppo valita sopivat materiaalit uuteen kotiin. Tämä helpottaa myös paljon kohteen markkinointia kun eri tyylilajeja voidaan esittää lennosta ja saumattomasti.

Suosittuja 3d-visualisointi kuvia sisätiloista ovat keittiöiden ja olohuoneiden yhdistelmät, saunalliset kylpyhuoneet sekä makuuhuoneet. Uusina tulokkaina markkinoilla ovat myös parveke- ja terassikuvat. Tyylikäs visualisointi sisältä luo heti potentiaalisille asiakkaille kattavan näkemyksen tilojen käyttömahdollisuuksista. Kaikki sisäkuvat kalustetaan aina kohteelle sopivaksi.

Aluekuvat ja laadukkaat
3d-visualisoinnit julkisivuista.

Olipa kyseessä pienempi tai isompi kohde, niin ympäristön esittäminen mahdollisimman tarkasti on tärkeässä osassa kaikkia aluekuvia. Noyale rakentaa 3d-visualisointeja varten aina ympäristöt asemapiirustuksien mukaisesti, jotta kuvat vastaavat mahdollisimman lähelle toteutuvaa ratkaisua. Uudiskohteiden ostajat ovat tarkkoja ja uteliaita siitä mitä viereisillä tonteilla sijaitsee ja onko niillä isoa merkitystä esim. asumisviihtyvyyteen. Laadukas visualisointi ympäristöstä ja alueesta kertoo kaikki tärkeimmät elementit alueen sen hetkisestä tilanteesta. Tuotamme lähtökohtaisesti kaikki aluekuvat suoraan mallintamalla, mutta laajemmissa ympäristöissä käytetään myös toisinaan ilmakuvasovituksia, jolloin dronella otettuun kuvaan liitetään uusi kaavoitettu suunnitelma. 

Aluekuvien käyttömahdollisuuksia ovat myös tonttikuvat, jolloin kuva otetaan kohtisuoraa ylhäältä alaspäin ja lisätään talonumerot. Tämä helpottaa myös kohteen eri asuntojen myyntiä kun käytössä on helppo kartta kaikista asunnoista.

3d-visualisointi aluekuvassa on helppo myös muuttaa vuodenaikaa markkinointiin sopivaksi. Vaihtoehtoina ovat kesän lisäksi syksy ja talvi. Kesä on kuitenkin aluekuvissa aina se kaikista suosituin.

Aiemmat referenssit.

Laadukas 3d-visualisointi antaa paljon lisäarvoa tuotteelle tai myytävälle uudiskohteelle. Panostamme laatuun ja ennenkaikkea siihen, että kuva on viimeistelty ja edustaa parhaalla mahdollisella tavalla tuotettasi tai myytävää kohdetta. Mikäli projekti koskee 3d-tuotekuvia niin saat lisätietoja linkin kautta.

Asiakkaitamme

Alma
Remax
Helsinki
Ettala Palomeras
Ecoste

Uusi hanke alkamassa?
Me autamme. Ota yhteyttä.

Noyale on tukenasi koko kiinteistön elinkaaren ajan kun tarvitset alan korkeatasoisimpia 3d-visualisointi kuvia vauhdittamaan kohteen myyntiä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millä tavalla ja minkälaisella kokonaisuudella juuri sinun kohteesi tulee esitellä potentiaalisille ostajaehdokkaille parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kaikki asunnot on myyty – on helppoa siirtyä jo seuraavan kohteen suunnitteluun!

Sähköposti

antti.rantanen@noyale.fi

Puhelin

050-5520311

Toimisto

Hitsaajankatu 6, Helsinki