Virtuaalisisustus

Virtuaalisisustus antaa uuden ilmeen kohteelle

Virtuaalisisustus on menetelmä, jolla asuntojen tilat sisustetaan tietokoneella luotujen mallien avulla. Tämä mahdollistaa tilojen virtuaalisen sisustamisen eri tyyleillä ja värimaailmoilla, jotta asiakkaat voivat nähdä, miltä huoneet näyttäisivät mahdollisilla uusilla sisustuksilla. Virtuaalisisustus on erinomainen vaihtoehto perinteisille esittelyille, joissa asunnot esitellään tyhjinä tai kalustettuina. Virtuaalisisustus mahdollistaa asiakkaille paremman käsityksen siitä, miltä asunto näyttää kalustettuna ja auttaa asiakkaita visualisoimaan itsensä asunnossa.

Digitaalinen stailaus on noussut suosioon erityisesti asuntomarkkinoilla. Se auttaa asiakkaita visualisoimaan asunnon tilat sisustettuina ja auttaa myös myyjiä erottumaan kilpailijoista.

Virtuaalisisustus auttaa korostamaan asunnon vahvuuksia ja saa asiakkaat kiinnostumaan asunnosta. Lisäksi virtuaalisisustus on helppo tapa sisustaa asunto ilman raskaita ja kalliita muutostöitä. Se on myös nopea tapa esitellä erilaisia sisustusvaihtoehtoja, joten asiakkaat voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Digistailaus on erityisen hyödyllinen asiakkaille, jotka etsivät uutta kotia etäältä. He voivat tarkastella virtuaalisisustettuja kuvia verkossa ja saada paremman käsityksen tiloista, vaikka eivät pääsekään paikan päälle. Tämä helpottaa asunnon valintaa ja auttaa säästämään aikaa, sillä asiakkaat voivat rajata potentiaalisia vaihtoehtoja jo ennen asuntonäyttöä.

Virtuaalisisustuksessa on myös se etu, että se auttaa myyjiä säästämään aikaa ja rahaa. Myyjät voivat välttää kalliita ja aikaa vieviä muutostöitä, sillä virtuaalisisustus mahdollistaa tilojen sisustamisen ilman fyysisiä muutoksia. Tämä auttaa myyjiä pitämään asunnon siistinä ja hyvässä kunnossa esittelyjen aikana.

Voit tilata helposti tilata tyylikkäiden digistailattujen kuvien lisäksi kohteesta näyttävät pohjakuvat. Lue lisää pohjakuvista täältä.

Skandinaavisesti kalustettu virtuaalisustuskuva olohuoneesta.
Virtuaalisisustettu kuva modernista toimistotilasta.
Virtuaalisisustettu kuva yrityksen odotustilasta.
Virtuaalisisustus ennen ja jälkeen. Tilat kalustetaan skandinaavisesti.
Virtuaalisisustus ennen ja jälkeen. Tilat kalustetaan skandinaavisesti.

Hyvä virtuaalisisustus säästää aikaa, rahaa ja vaivaa!

Hyvä digistailaus on tärkeä myyntiaineistossa, sillä se auttaa potentiaalisia asiakkaita visualisoimaan asunnon tilat parhaimmillaan. Digitaalinen stailaus tuo asunnon potentiaaliset mahdollisuudet esiin ja auttaa asiakkaita näkemään, miten asunto voisi toimia heidän tarpeisiinsa. Se lisää myös asiakkaiden kiinnostusta kohteeseen ja auttaa erottumaan kilpailijoista.

Hyvä digistailaus auttaa myös myyjiä säästämään aikaa ja rahaa, sillä se vähentää fyysisten muutostöiden tarvetta asunnossa. Asunnon fyysinen sisustaminen ja kalustaminen vaatii aikaa, rahaa ja vaivaa, ja virtuaalisisustus auttaa välttämään nämä kustannukset. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun potentiaaliset asiakkaat voivat saada hyvän käsityksen asunnon mahdollisuuksista jo ennen fyysistä näyttöä.

Miksi valita digitaalinen stailaus palvelumme?

  • Yli 14 vuoden kokemuksen omaavat suunnittelijat
  • Uusimman teknologian ja ohjelmiston käyttö
  • Laadukkaat, valokuvamaiset 3D-mallit ja tekstuurit
  • Skandinaavinen tyyli, joka soveltuu parhaiten Suomessa
  • Helposti ymmärrettävät visuaaliset esitykset
  • Kuvat auttavat esittelemään ja elävöittämään hankkeitasi


Noyale on erikoistunut virtuaalisisustukseen ja tarjoaa korkealaatuisia digistailauksen palveluita asiakkailleen. Noyalen palvelut ovat helppoja käyttää ja ne tarjoavat monipuolisia sisustusratkaisuja. Noyalen käyttää kotimaisissa sisustuskuvissa paljon tuttua skandinaavista tyyliä, joten voit olla varma, että tilat saadaan näyttämään parhailta mahdollisilta.

Aiempia referenssejä

Kuvagalleriasta löydät monipuolisesti kuvia aiemmista kohteista.

Asiakkaitamme

Uusi hanke alkamassa?
Me autamme. Ota yhteyttä.

Noyale on tukenasi koko kiinteistön elinkaaren ajan kun tarvitset alan korkeatasoisimpia 3d-visualisointeja vauhdittamaan kohteiden myyntiä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millä tavalla ja minkälaisella kokonaisuudella juuri sinun kohteesi tulee esitellä potentiaalisille ostajaehdokkaille parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kaikki asunnot on myyty – on helppoa siirtyä jo seuraavan kohteen suunnitteluun!

Sähköposti

antti.rantanen@noyale.fi

Puhelin

050-5520311

Toimisto

Hitsaajankatu 6, Helsinki