Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai tiedustele eri toteutustapoja uudelle hankkeelle tai projektille. Löydämme aina kustannustehokkaan ratkaisun, jolla saavutetaan juuri sinun tarpeisiin sopiva lopputulos. Saat meiltä myös veloituksetta ammattitason vinkkejä ja ehdotuksia eri vaihtoehdoista koskien tilauksen sisältöä.

Tiesitkö että esim. uudiskohteiden ulkokuvien ja sisäkuvien osalta annamme ehdotukset kuvakulmien sijoitteluista ja paikoista, jolloin vältytään esim. tekemästä kuvia paikoista joilla ei ole markkinoinnin kannalta riittävää tehokkuutta. Tämä pienentää osaltaan ylimääräisiä kustannuksia ja näin ollen voidaan keskittyä olennaisiin näkymiin.

3d-visualisointi skandinaavisesta olohuoneesta

Yhteystiedot

Noyale Showreel 2024

Katso vuoden 2023 esittelyvideo Noyalen palveluista. Noyalen kautta tilaaminen on erityisen helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta. Laajempien hankkeiden 3d-kuvien toimitusaika on yleisesti viikon sisällä tilauksesta. Yksittäiset kuvat toimitetaan jopa 1-2 päivän sisällä tilauksesta.

Tiesitkö että voimme sopia kiinteähintaisesta hinnoittelusta kuvien osalta, jolloin tulevat hankkeet ja kuvatarpeet on helppo sisällyttää tarvittavaan budjettiin. Tämän avulla sinun ei tarvitse enään jatkossa kilpailuttaa ja käyttää aikaa tarjouksien laadintaan, vaan saat meiltä nopeasti kaikki tarvittavat kuvat nopealla toimitusajalla ja samalla hinnalla.